Welkom op onze nieuwe website! Na vele maanden voorbereiding, zwoegen en zweten mogen we u eindelijk het resultaat tonen. Zoals u kunt zien is er ontzettend veel veranderd om de website van alle gemakken te voorzien en de gebruiksvriendelijkheid te verhogen.

Productfilter

Eén van de grote veranderingen is de volledig nieuwe filterfunctie die het zoeken naar een specifieke oplossing voor uw project makkelijker maakt. Zo kan er op twee manieren worden gefilterd:

  • Types, bent u opzoek naar bijvoorbeeld een luchtgekoelde koudwatermachine of juist een luchtgekoelde warmtepomp.
  • Selectiecriteria, daar kan worden gekozen voor een bepaalde bijvoorbeeld toepassing, soort compressor of opstellingslocatie.

Er zijn dus verschillende invalshoeken die gebruikt kunnen worden om te zoeken naar het juiste product.

Documentatie

De nieuwe website beschikt over een documentatie zoekfunctie waardoor u makkelijk een technische handleiding of productleaflet kunt vinden. Dit geldt ook voor onze oudere producten. Er is onderscheid gemaakt in drie verschillende bestanden waardoor het resultaat nog overzichtelijker is.

Referentie

Wanneer u het interessant vindt om eerder opgeleverde projecten te bekijken, dan kunt u terecht op onze vernieuwde referentiepagina. Ook hier werken wij met een tweetal filters. U kunt op toepassing of product filteren om zo gericht mogelijk te zoeken. Op deze manier proberen we het makkelijker te maken om het geschikte product voor uw eigen project te vinden. Daarnaast is de projectpagina overzichtelijker gemaakt door het projectoverzicht met uitstekende kwaliteit foto’s.

Naast de referenties hebben ook de nieuwsberichten een centrale plek gekregen op de nieuwe website. Daar leest u vanaf heden nieuws over Airview, de wetgeving of andere branche gerelateerde nieuwsberichten.

Het is daarnaast nog gemakkelijker geworden om snel contact met ons op te nemen. Daarbij kunt u via de knop ‘Plan uw Route’ uw snelste weg naar ons berekenen.

De komende periode breiden wij de beschikbare informatie nog verder uit zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Op de hoogte blijven? Dat kan! Schrijf u in voor de nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn of Instagram!

Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin