Van 8 t/m 10 oktober stond Airview op de 15e editie van de Vakbeurs Energie. Drie dagen stonden de Brabanthallen in het teken van energie(besparing) in het bedrijfsleven. Circa 12.000 professionals hebben de beurs bezocht, één van de drukbezochte edities ooit.

Tijdens de Vakbeurs hebben we een tweetal presentaties gegeven voor de deelnemers aan de Warmtepomp Innovatieroute. Tijdens deze presentaties hebben we verteld hoe we als Airview inspelen op de verschillende ontwikkelingen in onze branche.

Nederland moet van het gas af, apparatuur moet duurzamer worden maar niet teveel lawaai veroorzaken. Tot slot zijn de huidige koudemiddelen schadelijk met een te hoog Global Warming Potential. Clivet speelt in op deze ontwikkelingen door continue te blijven innoveren in producten. We lichten graag een aantal op de beurs gepresenteerde apparaten nog even toe:

Comfort | Cristallo split range | 2,6 – 7,3 kW
De Cristallo Comfort split range werd vertegenwoordigd door het kleinste model, de Cristallo 27M met koelvermogen 2,6 kW en een SEER van 7,1 (A++). Het grootste model, de Cristallo 70M heeft een koelvermogen van 7,3 kW en een SEER van 6,4 (A++). De Cristallo Split Range maakt gebruik van het nieuwste koudemiddel R32 en wordt geleverd met een WIFI-module.

Bekijk hier de Cristallo split range

Lucht/Water Warmtepomp | ELFOEnergy Sheen WSAN-YSI | 22,3 – 55 kW
De hoog rendement Inverter lucht/water warmtepomp WSAN-YSI die kan koelen of verwarmen is er in 6 verschillende versies. De units hebben een koelvermogen van 22,3 t/m 55 kW, een SEER tot 4,64, een SCOP tot 4,30. Met een A++ verwarmingsmodus is deze machine energie efficiënt.

Bekijk hier de WSAN-YSI

WTW-unit met geïntegreerde koeling en verwarming | HRU-EC Inverter | 2,8 – 25,3 kW
De HRU-EC is ontworpen voor het koelen en verwarmen van verse buitenlucht. De units zijn uitermate geschikt voor ventilatiesystemen ten behoeve van kleine en middelgrote toepassingen.

Bekijk hier de HRU-EC Inverter

Watergekoeld horizontaal kanaalmodel Monobloc | Versatemp EVH-X SPACE | 4,56 – 28,9 kW
Deze hoog rendement unit is de ideale oplossing voor situaties waarbij buitenopstelling niet mogelijk is. Deze unit heeft een koelvermogen van 4,56 tot 28,9 kW en een verwarmingsvermogen van 7,55 tot 38,2 kW.

Bekijk hier de Verstapemp EVH-X SPACE

Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin