Afgelopen zomer is de SCREWLine4-i WDAT-iZ4 geïntroduceerd, deze hoog rendement luchtgekoelde koudwatermachine van Clivet heeft vanaf vandaag een upgrade gekregen en is voorzien van een aantal nieuwe functies. Deze nieuwe functies dragen bij aan een verbeterde prestatie van de WDAT-iZ4, welke ingezet kan worden bij duurzame oplossingen voor projecten met een hoog benodigd koelvermogen.

De Super-Silence acoustic versie (EN)

Naast de standaard configuratie was de unit al beschikbaar als compressor soundproofing versie (SC), maar vanaf heden is de Super-silenced acoustic configuratie(EN), beter bekend als de extremely low noise uitvoering van de WDAT-iZ4 beschikbaar.

Deze uitvoering zorgt voor een nog stillere werking van de unit. Om het geluid te dempen wordt er gebruik gemaakt van stalen behuizingen die bekleed worden met materiaal van hoge dichtheid en speciaal ontworpen is voor geluidsisolatie. Daarnaast wordt de koudwatermachine ook voorzien van trillingsdempers.

SEER

De Seasonal Energy Efficiency Ratio is verbeterd van de SCREWLine4-i WDAT-iZ4. De energiezuinigheid van de machine komt na de update tot uitdrukking in de SEER-waarde tot 5,42. De SEPR-waarde tot 6,45 voor toepassing in de industrie blijft wel gelijk. Zowel de SEER- als de SEPR-waarde voldoen beide al aan de vereisten van de Commision Regulation 2281:2016 voor het jaar 2021.

Overige updates

Ook is het standaard geluidsniveau van de WDAT-iZ4 verbeterd. Dit betreft het geluidsniveau bij nominale condities en is bij zowel de standaard configuratie als bij de compressor soundproofing configuratie verbeterd.

Naast bovengenoemde verbeteringen levert de koudwatermachine verbeterde prestaties bij verschillende werkingsgebieden.

Meer informatie over de SCREWLine4-i?
Bekijk hier de WDAT-iZ4!

Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin