Op donderdag 19 oktober was het dan zover! De Clivet Smart Home Road Tour 2023 vond plaats in het Werkspoorkathedraal in Utrecht waarvoor vele relaties, klanten en zelfs studenten zich hadden aangemeld.

Slimme ontwikkelingen

Stijgende energieprijzen en aangescherpte wetgevingen hebben in Europa gezorgd voor een enorme groei in toepassing van warmtepomptechniek in de woningbouw. Deze ontwikkelingen hebben daarnaast ook gezorgd voor een groeiende vraag naar slimme oplossingen gericht op energiebesparing en energiebewustzijn. Om deze reden hebben wij op 19 oktober officieel het nieuwe concept voor ‘Clivet Smart Home Concept’ gelanceerd via de ‘Clivet Smart Home Road Tour 2023’ waarin meerdere van deze slimme oplossingen zijn verwerkt.

Smart Home Road Tour 2023

Op donderdag 19 oktober 2023 was de Werkspoorkathedraal in Utrecht tijdelijk het toneel van de ‘Clivet Slimme Woning van de Toekomst’ waarbij de volgende producten een speciale plaats kregen in de spotlight:

  • EDGE F monobloc lucht/water warmtepompen met koudemiddel R290 (propaan), voor watertemperaturen tot +75°C
  • Clivet ESS thuisaccu met geïntegreerde PV-omvormer
  • CONTROL4NRG: het centrale regelsysteem voor de woning van de toekomst: één samenwerkend regelsysteem voor integratie van Clivet producten voor verwarming, koeling, tapwater, ventilatie, energieproductie en energieopslag.

 
 

Bedankt !

Wij kijken terug op een mooi event waarbij klanten, relaties en studenten in gepaste sfeer onder het genot van een luxe ‘Walking Diner’ uitgebreid kennis konden maken met het ‘Clivet Smart Home Concept’

Wij bedanken iedereen voor hun aanwezigheid en positieve reacties op ons concept en hopen hiermee met z’n allen een mooie, nieuwe stap in de toekomst te zetten!

Interesse of meer informatie?

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over dit nieuwe concept?
Neem dan contact met ons op:

  • Telefoon: 078 – 65 21 801
  • Mail: verkoop@airview.nl

 

 

Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin