Met het hele team van Airview kijken wij terug op een mooie beurstijd bij VSK 2024!

Onze beursstand

Tijdens VSK 2024 konden alle bezoekers in onze beursstand kennismaken met de nieuwste Clivet producten en oplossingen. Wij presenteerden producten in 3 themagebieden; Woningbouw, Systemen voor Utiliteitsbouw & Industrie en Airconditioning & VRF.

Woningbouw

Voor ‘Woningbouw’ presenteerden wij o.a. een Slimme Woning-opstelling inclusief Propaan Monobloc lucht/water warmtepomp EDGE F, het centrale regelsysteem CONTROL 4 NRG en de thuisaccu met de geïntegreerde omvormer, de SINERGY.

Utiliteitsbouw & Industrie

In ons gebied ‘Utiliteitsbouw & Industrie ’ kon kennisgemaakt worden met de THUNDER, de nieuwste modulaire lucht/water warmtepomp met koudemiddel propaan in een capaciteitsrange van 40-95 kW.

Airconditioning & VRF

En in ons gebied ‘Airconditioning & VRF’ stond de  CVT-8 gepresenteerd, de nieuwste generatie hoog rendement VRF-systemen met zelflerende AI-technologie. Met daarnaast de HYDRO-M, een hydromodule voor vloerverwarming en/of tapwater in combinatie met airconditioning binnendelen.

 

Geweldige aanloop

Niet wetende wat we van de opkomst konden verwachten, stonden we met ons team klaar om bezoekers te verwelkomen. En wat een goede aanloop hadden we vanaf dag 1 op onze stand!

In een heerlijk ongedwongen en ontspannen sfeer hebben we veel gesprekken gehad met zowel klanten als geïnteresseerde bezoekers. Onze technisch specialisten in de stand hadden hun handen vol aan specifieke en technische vragen over meerdere producten.

Sommige bezoekers hebben zelfs even op hun beurt moeten wachten tot er iemand van ons vrij kwam die hen verder kon helpen, maar dan kregen ze wel een plaats aan onze bar en werden ze voorzien van een hapje en drankje.

 

Bedankt voor uw bezoek!

Wij hopen met het Airview-team alle relaties en bezoekers op onze stand van voldoende informatie & inspiratie te hebben voorzien en vonden het vooral erg leuk om elkaar persoonlijk te ontmoeten.

Wij hebben veel positieve reacties ontvangen over de inrichting van de stand en ook over de bar die werd bemand door een professionele barista en barman.

Wij bedanken iedereen die onze stand heeft bezocht en voor de positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen.

 

Interesse of meer informatie?

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over onze nieuwste Clivet oplossingen en producten?
Neem dan contact met ons op:

  • Telefoon: 078 – 65 21 801
  • Mail: verkoop@airview.nl

Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin