Van 9 tot en met 11 oktober 2018 vindt de 14e editie van de Vakbeurs Energie plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. De beurs is onmisbaar voor iedereen die met duurzame energieopwekking en energiebesparing bezig is.

Drie dagen lang komt alles en iedereen samen op het gebied van energiebesparing en duurzame energieopwekking voor het grootste live energieplatform van Nederland.

Airview luchtbehandeling op de vakbeurs
Heeft u een probleem of vraag betreffende een klimaatproject? Wij bieden u door middel van onze totaaloplossing een uitweg.

Deze totaaloplossing biedt een diversiteit aan optionele services en diensten waarbij het bieden van een toegevoegde waarde en ontzorging centraal staat.
Naast het leveren van de totaaloplossing bieden we meer. Op de beurs introduceren wij namelijk diverse nieuwe producten. Deze combinatie van verwarming, koeling en ventilatie geven u een goed beeld van ons assortiment. Daarnaast verzorgen wij op dinsdag en donderdag om 14:30 een presentatie als onderdeel van de Warmtepomp innovatieroute van het vakblad Warmtepompen.

Nieuwsgierig?Wij ontvangen u graag en hopen u dan ook te mogen ontvangen op onze gloednieuwe stand 03.C008.

Hoe schrijf ik me in?
Klik hier om u in te schrijven. Via deze link kunt u eenvoudig en gratis in 2 korte stappen uzelf aanmelden voor de vakbeurs. Na inschrijving ontvangt u een mail met daarin een barcode. Met deze barcode kunt u snel en eenvoudig uw persoonlijke exposanten badge afhalen bij de ingang van de beurs. De barcode is prima te scannen vanaf uw smartphone of tablet, maar u kunt de barcode natuurlijk ook geprint meenemen. De badge is geldig gedurende allebeursdagen.

Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin