Geachte relatie,

Sinds zondag 15 maart zijn door de overheid aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Binnen Airview Luchtbehandeling hebben wij onze bedrijfsvoering hierop afgestemd en verdere maatregelen getroffen met als doel de gezondheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers zo goed mogelijk te beschermen. Uiteraard doen wij tegelijkertijd onze uiterste best om de dienstverlening aan klanten zo goed mogelijk te handhaven.

Voorraad
Momenteel hebben we mede door onze verschillende voorraadlocaties geen problemen met het uitleveren van onze voorraad. Wij hebben onze voorraad DX-systemen dit seizoen ruim op tijd besteld, waardoor de volledige range comfort airconditioning uit voorraad leverbaar is.

U kunt altijd contact met ons opnemen voor nadere informatie.

Contact en bezetting
Onze binnendienst is telefonisch en via e-mail normaal bereikbaar tijdens de gebruikelijke openingstijden. Leveringen van goederen blijft vooralsnog op de bekende wijze doorlopen. Wel hebben wij onze buitendienst gevraagd in principe af te zien van klantbezoeken en klanten de komende weken telefonisch of via e-mail te contacteren. Wij rekenen hiervoor op uw begrip.

Ook onze serviceafdeling is telefonisch en via email normaal bereikbaar. Voor technische vragen kunt u in eerste instantie telefonisch contact opnemen. Indien noodzakelijk kunnen wij onze servicemonteurs inplannen voor inbedrijfstellingen en storingen. Wij verzoeken u hierbij om de richtlijnen van het RIVM in verband met veilig en verantwoord werken in acht te nemen. Onze monteur behoudt zich te allen tijde het recht voor om een bezoek af te breken indien deze de veiligheidssituatie op locatie niet verantwoord vindt.

Overige maatregelen
Binnen onze organisatie hebben we de hygiƫnemaatregelen van het RIVM nauwkeurig opgevolgd, splitsen wij teams in aparte ploegen en stimuleren wij thuiswerken, dit alles om verdere verspreiding zoveel mogelijk tegen te gaan.

Zodra wij wijzigingen in onze dienstverlening moeten doorvoeren als gevolg van verdere maatregelen in verband met het coronavirus, informeren we u via onze website en via de e-mail.

Wij wensen u veel sterkte en succes in de komende periode.

Met vriendelijke groet,

Airview Luchtbehandeling

Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin