Het vakblad Warmtepompen organiseert samen met het Nederlandse Platform Warmtepompen (NPW) op 7 juni 2016 het Nederlandse Warmtepompen Congres wat zal plaats vinden in Hotel Van der Valk te Veenendaal.

Het doel van dit congres is het informeren over de nieuwste ontwikkelingen rond de toepassing van de warmtepomp.

De Toepassing van een warmtepomp wordt steeds aantrekkelijker, daarom is het belangrijk om de juiste kennis in huis te hebben voor zowel de toepassingsmogelijkheden en regelgeving. Deze stijging van aantrekkelijkheid heeft te maken met de nieuwe energierichtlijnen, subsidies en de aanpassingen in de energiebelasting.

Airview Luchtbehandeling is betrokken bij dit congres. Tijdens de ontvangst, pauze en borrel is er tijd om deel te nemen aan de informatiemarkt waarop Airview zich presenteert door middel van een ‘informatiestand’.  Daarnaast maakt Hotel van der Valk gebruik van Clivet apparatuur: een warmtepomp type: WSAN-XEE 402 en een koudwatermachine type: WSAT-XSC2 110D. Voor geïnteresseerde deelnemers in toepassing van een warmtepomp in praktijk, verzorgt Airview tijdens het congres een rondleiding langs de technische installaties van Hotel Van der Valk.

De installatie
Hotel Van der Valk Veenendaal maakt gebruik van de Clivet warmtepomp: WSAN-XEE 402 met 116 kW aan verwarmings- & koelingsvermogen van 96.7 kW. Deze lucht/water warmtepomp wordt gebruikt voor middelgrote capaciteiten en door toepassing van tandem scroll compressoren behaald het een hoog rendement en optimale efficiency in deellast.
Daarnaast gebruikt Van der Valk de Clivet Koudwatermachine: WSAT-XSC2 110D  met een koelvermogen van 341 kW.  De units worden gebruikt om het restaurant en alle kamers van het hotel in een optimaal en comfortabel klimaat te behouden.

Meer info
Warmtepompen Congres

Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin