Voor het nieuwe kantoor van marketingbureau Sissl heeft Airview het nieuwe hoog rendement airconditioningsysteem mogen leveren.

Sissl Alblasserdam

Voor het nieuwe kantoor van marketingbureau Sissl heeft Airview het nieuwe hoog rendement airconditioningsysteem mogen leveren.

Sissl is een marketingbureau gevestigd in Alblasserdam. Sissl beschouwt het als haar visie om “toekomstbestendige marketing-totaaloplossing te bieden die binnen de unieke bedrijfsvoering van haar partners past”. Dat deze ambitie aansluit bij haar klanten blijkt uit de groei die het bedrijf de afgelopen jaren door heeft gemaakt waardoor men inmiddels met 17 personen in een compleet vernieuwd bedrijfspand is gevestigd.

Renovatie bedrijfspand

Het nieuwe bedrijfspand van Sissl betrof een bestaand pand wat volledig gerenoveerd is. De onderste verdieping wordt inmiddels gebruikt als print- en drukruimte, waarbij op de verdiepingen erboven de kantoren gehuisvest zijn.

Bij de renovatie is in nauwe samenwerking met de installateur een compleet nieuw 3-pijps Clivet VRF-systeem geselecteerd met aanvullend voor de ventilatie met warmteterugwinning een Airview WTW-unit.

Optimaal klimaatsysteem

De volledige renovatie van het bedrijfspand maakte het mogelijk om het pand te voorzien van een optimaal klimaatsysteem bestaande uit een WTW-unit, type CRHE-H voor de ventilatie met warmteterugwinning en 2 MV6R 450T 3-pijps VRF-buitendelen met kanaalunits, type CNT2-2-Xmi en CN-2-XMI.

Toepassing van het 3-pijps VRF-systeem was voor het optimaal gebruikerscomfort in dit geval een noodzaak vanwege grote glaspartijen aan het water aan de voorzijde van het pand waarbij diverse andere kantoren meer in de schaduw liggen aan de zijkant en achterkant.

Het 3-pijps VRF-systeem zorgt er in deze situatie voor dat er onafhankelijk per ruimte een keuze gemaakt kan worden om te koelen of te verwarmen, waarbij de onttrokken energie hergebruikt wordt voor het conditioneren van andere ruimtes.

Redundantie-systeem

Naast het conditioneren van de kantoorruimtes is het bedrijfspand uitgevoerd met een tweetal technische ruimtes, te weten een serverruimte en een druk/plotterruimte. Deze ruimtes zijn aanvullend voorzien van single-split systemen om continuïteit te kunnen garanderen.

Modern en aangenaam kantoorpand

Door toepassing van de nieuwste generatie klimaatsystemen beschikt marketingbureau Sissl over een modern en aangenaam kantoorpand waarin het nastreven van het bieden van marketing-totaaloplossingen richting haar relaties mogelijk wordt gemaakt.

Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin