Het pand van Vida Rijsttafelprodukten dat in 2017 in gebruik is genomen bestaat uit een kantoorgedeelte en de productiehallen waar diverse producten als sauzen, dressings, siropen, kruidenmixen en tempeh wordt geproduceerd en verpakt.

Productieproces

Het (familie) productiebedrijf dat sinds 1981 bestaat is sinds de oprichting twee keer verhuisd vanwege groei. Vida produceert verschillende producten die in vele supermarktketens en groothandels te vinden zijn. Bij Vida Rijsttafelprodukten is de ELFOEnergy WSAT-XIN 141 essentieel voor het productieproces van de verschillende producten die er gemaakt worden. De unit zorgt er namelijk voor dat de temperaturen binnen de juiste ingestelde waardes blijven zodat het productieproces naar wens kan verlopen. Dit alles zorgt ervoor dat Vida de hoge kwaliteit en voedselveiligheid kan garanderen.

Het pand van Vida Rijsttafelprodukten is gebouwd met prefab beton. Deze duurzame keuze was ook bij de keuze voor een koudwatermachine een belangrijk gegeven. Door de energie-efficiënte achtergrond van de WSAT-XIN bleek dit een goede match. Met de geleverde unit kan Vida hun doel nastreven om iedereen bekend te maken met de producten van Vida Rijsttafelprodukten.

Luchtgekoelde koudwatermachines WSAT-XIN

De ELFOEnergy Extended Inverter koudwatermachines, type WSAT-XIN, zijn ontwikkeld voor energie-efficiënt koelen. De WSAT-XIN luchtgekoelde koudwatermachines zijn uitgevoerd met een inverter compressor en zijn leverbaar in een capaciteitsrange van 26,8 tot 48,1 kW.

Meer informatie?

Bekijk hier de luchtgekoelde koudwatermachine WSAT-XIN

Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin