Airview - Onze Merken
Onze Merken
Het productassortiment van Airview Luchtbehandeling is samengesteld uit een selectie van producten welke ontwikkeld en gefabriceerd worden door gespecialiseerde en gerenommeerde fabrikanten. 

Dankzij deze uitgebreide voorselectie kan Airview Luchtbehandeling kwalitatief hoogstaande producten met een concurrerende prijsstelling aanbieden. Meer informatie over deze merken vindt u in onderstaand overzicht. Uitgebreide informatie over deze merken vindt u in de uitgebreide bedrijfsomschrijving.

Naast de vertegenwoordiging en distributie van deze merken kan Airview Luchtbehandeling u ook van dienst zijn voor het service en onderhoud aan de merken Airwell en Edpac.

Clivet
Clivet is een van de grootste Europese fabrikanten van HVAC-apparatuur, met de volledige productie (50.000 m2) gecentraliseerd in de Italiaanse plaats Feltre, nabij Venetië. Naast koudwatermachines en warmtepompen produceert Clivet onder meer rooftopunits, luchtbehandelingskasten, ventilatie-units met geïntegreerde warmtepomp, watergekoelde airconditioners en precisie airconditioners. Duurzaamheid en totaaloplossingen staan centraal binnen het productassortiment van Clivet.

Lees verder voor een uitgebreide bedrijfsomschrijving van Clivet

Utek
Het Italiaanse Utek is gespecialiseerd in de productie van ventilatie-units, WTW-units en WTW-units met geïntegreerde warmtepomp. De ontwikkeling en productie van de WTW-units vindt plaats in Mazzo di Valtellina, een plaats 170 km ten noordoosten van Milaan. Door reeds vanaf de oprichting in te zetten op onderzoek en ontwikkeling, is Utek in staat om snel in te spelen op nieuwe ontwikkelingen zoals de ErP 2018.  Door de continu groeiende vraag vindt de productie inmiddels in twee modern uitgeruste productiehallen plaats.

Lees verder voor een uitgebreide bedrijfsomschrijving van Utek


Sabiana

Sabiana is de grootste Europese fabrikant van fancoils. Binnen de strategie van Sabiana staan betrouwbaarheid, design en vooruitstrevendheid centraal, kernwaarden die in alle facetten van de fancoils en luchtbehandelingskasten naar voren komen. Om ook in de toekomst de leidende Europese positie te behouden investeert Sabiana jaarlijks een aanzienlijk deel van haar omzet in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe technologieën. Sabiana beschikt over twee grote productiefaciliteiten en één centrale opslag in de omgeving van Milaan.  

Lees verder voor een uitgebreide bedrijfsomschrijving van SabianaPego
Het Italiaanse Pego produceert sinds 1997 hoogwaardige elektrode stoombevochtigers, waarin de tevens door Pego geproduceerde controllers en bedieningen toegepast worden. De Pego elektrode stoombevochtigers combineren Italiaans design met een hoogwaardige afwerking. Alle units zijn standaard uitgevoerd met een geavanceerde microprocessor controller. Het hoofdkantoor en de productie van Pego vinden plaats in Occhiobello, tussen Verona en Bologna in het oosten van Italië.

Lees verder voor een uitgebreide bedrijfsomschrijving van Pego


Airview

Naast de hiervoor omschreven merken, bieden wij een deel van ons assortiment onder ons eigen merk Airview aan. Dit betreft onder meer de comfort airconditioning en de watergekoelde split- en multisplit airconditioners. Deze producten worden speciaal voor ons en conform onze wensen en specificaties geproduceerd. Ook voor deze producten geldt dat kwaliteit en een concurrerende prijsstelling belangrijke kenmerken vormen.  
Nieuws
News
Afsluiting 2019
Openingstijden Kerstperiode Lees verder
Uitnodiging Vakbeurs Energie 2018
Van 9 tot en met 11 oktober 2018 Lees verder
Actie Lucht-Water Warmtepompen
Diverse modellen tot 80 kW uit voorraad leverbaar! Lees verder

NVKL Vianorm VCA